zondag 11 november 2012

Dinsdagavond 13 november Informatieavond zonnepanelen


De interesse in zonnepanelen neemt steeds meer toe. En terecht! Het zonlicht in Nederland is geschikt om elektriciteit op te wekken en het is een schone en duurzame energiebron. Ook financieel gezien worden zonnepanelen steeds aantrekkelijker. Om bewoners te informeren over de aanschaf van zonnepanelen en over wat de gemeente daarin concreet kan betekenen, wordt een informatieavond georganiseerd op dinsdag 13 november 2012. (valt samen met raadsvergadering, daarom kan ik er helaas zelf niet bijzijn)

Tijdens deze avond is een onafhankelijk deskundige aanwezig om specifieke en productinhoudelijke informatie te verstrekken en om vragen over zonnepanelen te beantwoorden. Daarnaast is er informatie over de subsidieregeling van de rijksoverheid en over de Duurzaamheidslening. Ook kan men tijdens deze avond ervaringen uitwisselen met bewoners die reeds zonnepanelen hebben geplaatst. Kortom, een avond met allerlei informatie over investeren in duurzame energie!

De informatieavond vindt plaats in de MFA Atolplaza, aan de Schor 1 in Lelystad. Iedereen met interesse in zonnepanelen is van harte welkom vanaf 19.30 uur. De avond start om 19.45 uur en duurt tot 21.00 uur (met een uitloop tot 21.30 uur). Zie voor meer informatie zie www.lelystad.nl/duurzaamheid. Hier kunt u ook meer lezen over de voorwaarden voor een de duurzaamheidslening.