zaterdag 9 oktober 2010

Week 40-41 - 2010

Griep!
Week 40 en 41 waren voor mij geen beste weken. Koorts, keelpijn vreselijk verkouden en daar tussendoor nog veel overleg, collegevergadering, raadsvergadering, vandaar dat u de rubriek week 40 heeft moeten missen.

Convenant getekend, wens van de gemeenteraad kan worden gerealiseerd
Er gaan meer bussen rijden naar de bedrijventerreinen Larserpoort en Flevopoort en woonboulevard Palazzo in Lelystad. De gemeente roept twee nieuwe buslijnen in het leven. Eén daarvan rijdt van het treinstation naar Flevopoort. De ander gaat van het treinstation richting Palazzo, Larserpoort en Aviodrome. De bus is voor iedereen, maar om het kostendekkend te maken is met ondernemers afgesproken dat zij busabonnementen afnemen. De bussen moeten september 2011 gaan rijden. Nu Lelystad-Noord nog. Klik hier voor OmroepFlevoland

Gemeente gaat gezamenlijke ondernemers Stadshart ondersteunen
Door vertegenwoordigers van verschillende ondernemersverenigingen in het Stadshart van Lelystad is het initiatief genomen om te komen tot een overkoepelende ondernemersvereniging. In het kader van een Bedrijven Investeringszone (BIZ) willen zij gezamenlijk werken aan de koopkrachtbinding in het Stadshart. Het college van B&W ondersteunt dit initiatief en heeft ook een rol in de samenwerking. Hiervoor zal een gemeentelijk plan van aanpak worden gemaakt.

'Sta op tegen kanker', vanuit Lelystad Agoratheater
Op 10 november zet bekend en onbekend Nederland zich massaal in om de strijd tegen kanker aan te gaan in de indrukwekkende liveshow 'Sta Op Tegen Kanker' vanuit de Agora. Deze liveshow is een samenwerking van de AVRO en KWF Kankerbestrijding. Het doel van de show is zoveel mogelijk donateurs voor het KWF binnen te halen. Met het geld kan onderzoek gefinancierd en versneld uitgevoerd worden. Donateurs kunnen zich tijdens de uitzending via 0800-1160 gratis aanmelden bij een belpanel dat uit 20 bekende Nederlanders bestaat. De show wordt gepresenteerd door Ruben Nicolai. Op het programma staan optredens van bijzondere artiesten, aangrijpende gesprekken met patiënten en openhartige verhalen van bekende Nederlanders waaronder René Froger, Linda de Mol, Albert Verlinde, Edisilia Rombley en André van Duin. 'Sta Op Tegen Kanker' is woensdag 10 november van 20.30 – 22.00 uur live te zien vanuit het Agora Theater in Lelystad bij de AVRO op Nederland 1.

Klik hier voor filmpje.

Wijsheden
Houd niets voor onmogelijk
Voor het onmogelijk is gebleken.