vrijdag 25 juni 2010

Week 25 - 2010

De Windroos valt in de prijzen

Wat een enthousiasme voor de veiligheid van het verkeer op deze basisschool. De verkeersouders, onderwijzend personeel, de directeur maar ook vooral de omwonenden.
Al drie jaar bezig om het rondom de school verkeersveilig te krijgen, in goede samenwerking met de gemeente en schoolbegeleidingsdienst. Eigenlijk verdiend iedereen een prijs voor de positieve inzet. De school kan terecht trots op de geleverde prestatie zijn. Tussen al die kinderen de prijs aan de directeur kunnen uitreiken. De school had er een feestelijke dag van gemaakt, waarbij ik het verkeersveiligheidslabel aan de directeur kon uitreiken, niet eerder dan dat ik deze in een verstopte tas had opgezocht bij Seef (verklede zebra).

Bezoek Atolwijk
De week afgesloten met een bezoek aan de Atolwijk. Daar kreeg ik uitleg van de werkwijze en de goede samenwerking tussen de professionals in de wijk.
Ik werd er blij van zoals de mensen uitleg gaven over hun werkzaamheden. Ook het succes van de buurtvoorlichters was goed om te horen, maar ook het vaste spreekuur voor de wijkagent, milieuagent, Centrada en de brede welzijnsinstelling. Allen op weg naar het schitterende gebouw "Atolplaza".