zaterdag 8 maart 2014

Feestelijke opening Multifunctionele Accommodatie De Brink in Boswijk

Afgelopen zaterdag 8 maart 2014 mocht ik in de aanwezigheid van vele vrijwilligers en bewoners, de Multifunctionele Accommodatie (MFA) De Brink in Boswijk officieel openen. In en rond MFA De Brink was het de hele middag groot feest met muziek, dans, leuke attracties en presentaties. Kortom: voor elk was wils op dit drukbezochte en zonnige openingsfeest. Met de realisatie van MFA De Brink is de laatste stap gezet in het opknappen van Boswijk Centrum.

Activiteiten voor jong en oud
In de nieuwe wijkvoorziening zijn buurtcentrum De Brink, basisschool De Brink, de kinderopvang van de SKL en het wijkinfopunt van Welzijn Lelystad gevestigd. In het vernieuwde pand worden tal van activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Met de realisatie van MFA De Brink is Boswijk Centrum ‘af’ en kunnen bewoners genieten van deze prachtige wijkvoorziening. Eerder al zijn de gevels van de winkels in Boswijk verfraaid en is de openbare ruimte rondom de havenkom opgeknapt door nieuwe bestrating en groene aanplant.

Renovatieprogramma
Door een ingrijpend renovatieprogramma heeft het centrum van Boswijk weer een uitnodigend karakter gekregen en oogt het vernieuwd en fris. De laatste schakel in het geheel, de nieuwe MFA, is nu opgeleverd. Ik kan dan ook met trots melden dat de bewoners van de Boswijk hiermee een prachtige wijkvoorziening hebben gekregen waar volop ruimte is voor ontspanning en ontmoeting voor iedereen, van jong tot oud.